«
»

By Aline Fotografie

Geplaatst op donderdag 22 mei 2014 | 8 Reacties

Op 13 juni 2013 ben ik zelfstandig ondernemer geworden, en ben mijn eigen bedrijf By Aline Fotografie begonnen… of te wel het fotograferen van mensen vind ik super leuk, en heb de stap gezet om er mijn werk van te maken… van de drie wijken post, ben ik inmiddels terug gegaan naar één wijk… en dat bevalt prima, het is veel werk fotograferen, bewerken van foto’s, het bijhouden van een site, de facebook pagina: By Aline Fotografie en alles wat er nog meer bij komt kijken, zoals de boekhouding, opdrachten zoeken… sinds gister heb ik een opdrachtgever die me in gaat zetten als Bruidsfotograaf in de gehele provincie Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Friesland en Drenthe en hier in Den Helder heb ik een paar opdrachtgevers die me in zetten bij feestjes…

visitemet foto

Reacties

8 Reacties to “By Aline Fotografie”

 1. jokezelf
  juni 1st, 2014 @ 12:09

  Hé Aline!
  Long time no see. Wat goed dat je voor jezelf bent begonnen. Hartstikke leuk zeg dat je van je hobby bijna je werk hebt kunnen maken. Echt prachtige foto’s maak je (ik heb even gekeken op je facebook pagina. Veel succes!

 2. Minoesjka
  juni 1st, 2014 @ 19:30

  Zo, zeg, dat is een tijd geleden dat je hier wat gepost hebt.
  Moedig hoor om als zelfstandig fotograaf te gaan beginnen. Er zitten wat dat betreft heel wat vissen in de vijver en je zult hard moeten werken voor hooplijk een redelijk inkomen.
  Maar goed volgens mij heb je al eerder een eigen bedrijfje gehad in de creatieve sector, dus inzicht voor zaken heb jij volgens mij wel Smile

 3. Aline
  juni 1st, 2014 @ 19:30

  Hey Joke, het is super leuk om te doen… en bedankt voor je compliment, ik doe mijn best…

 4. Aline
  juni 2nd, 2014 @ 21:17

  Hey Minoesjka, is inderdaad heel erg lang geleden, en ja heb al eens eerder een eigen zaak gehad… besta bijna een jaar inmiddels, en het is super leuk om te doen… alleen daardoor ook erg druk, foto’s maken is 1 ding, maar ze moeten ook nog bewerkt worden…

 5. HansDeZwans
  juni 12th, 2014 @ 13:05

  Goed om te lezen dat je nog leeft Smile

 6. Ximaar
  juli 2nd, 2014 @ 19:19

  Veel succes!

 7. Vnnb ☺
  juli 25th, 2014 @ 20:00

  Ik wens je ook veel succes Grin

 8. Aline
  juli 29th, 2014 @ 14:03

  Dank Jullie wel… Grin

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.