«
»

Werk zoeken

Geplaatst op donderdag 4 oktober 2012 | 8 Reacties

Vanmorgen op pad geweest, langs het UWV dat tegenwoordig dus gewoon allemaal online moet… en daarna langs een hele rij uitzendbureau’s… er is wel wat werk te vinden, maar je moet er goed naar zoeken… en meestal even iets langer blijven hangen zodat ze vaak toch nog wel met iets komen… concreet kan ik over twee banen even nadenken, eentje kan ik volgende week eventueel een dagje meelopen… en de andere start pas over twee weken… en via de site van het UWV uiteindelijk, na het invullen van mijn gegevens… op twee banen gereageerd…

Nu weet ik dat ik een hoop vragen ga krijgen… maar de afgelopen paar dagen even mijn werkzaamheden onder de loep genomen… en ik verdien de laatste paar maanden niet zo veel, ondanks de vele overwerk… kortom, tijd om de handen uit de mouwen te halen en opzoek te gaan naar werk wat beter betaald… al ben ik nu wel al een paar jaar uit het gewone werkproces, vond ik het wel heel erg spannend weer… je weet van te voren immers nooit wat je gaat vinden, of wat je aangeboden krijgt…

Reacties

8 Reacties to “Werk zoeken”

 1. Bart
  oktober 5th, 2012 @ 07:13

  Succes!
  Het valt nu niet mee hè, op de arbeidsmarkt.

 2. Marja
  oktober 5th, 2012 @ 08:54

  Succes.

 3. Caroline
  oktober 5th, 2012 @ 16:29

  Succes met zoeken, hopelijk vind je ook iets wat bij je past!

  Liefs!!

 4. Aline
  oktober 5th, 2012 @ 16:54

  @Bart dank je wel en nee valt niet mee als veertig jarige op de arbeidsmarkt…

 5. Aline
  oktober 5th, 2012 @ 16:55

  @Marja dank je wel…

 6. Aline
  oktober 5th, 2012 @ 16:56

  @Caroline dat hoop ik ook, al ben ik wel al een paar keer verrast door uitzendbureau’s die me steeds weer onverwachts leuke banen hebben aangeboden…

 7. Minoesjka
  oktober 5th, 2012 @ 20:16

  Tjonge, werd je ingeschreven bij die uitzendbureau”s?
  De meeste schrijven mij niet eens meer in, dus je hebt toch nog wel redelijk kans.
  Veel succes.

 8. Aline
  oktober 6th, 2012 @ 20:55

  @Minoesjka Nee dus, had al moeite om mijn cv af te mogen geven… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.