«
»

Plakken en schrijven dag 10

Geplaatst op zondag 14 oktober 2012 | 1 Reactie

Een prachtige plaat op de laatste dag van de Plak en Schrijf 10 daagse… heb er wat vanaf moeten snijden om het passend te maken… maar verder niets aan gedaan… alleen wat tekst opgeschreven, de foto is namelijk veel te mooi…

De allerlaatste bladzijdes, en ik was het bijna weer vergeten, scheuren… het geeft zo’n leuk effect, en dat blijk ik niet te kunnen onthouden… totdat het over is, ja de tien dagen zijn alweer om… uiteraard maak ik nog een overzichts-blogje dat heb ik vorig jaar ook gedaan en dat was heel gaaf om te zien… …

© foto’s en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers van vandaag 

Reacties

Eén reactie to “Plakken en schrijven dag 10”

  1. Louisette
    oktober 17th, 2013 @ 16:40

    Zeer mooie, Fyne dag!

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.