«
»

Plakken en schrijven dag 03

Geplaatst op zondag 7 oktober 2012 | 2 Reacties

Vandaag was het zo simpel, gisteren nadat ik mijn pagina’s klaar had… was er nog wat tijd over, had namelijk niet veel te doen, want we hadden een lui weekendje… dus ben ik nog even gaan bladeren in wat tijdschriften… en voor ik het wist vond ik deze twee dames… vanmiddag schreef ik er zo de tekst bij… dus redelijk snel een keer voor mijn doen…

Ook deze had ik gisteren al gezien… ik zag het woord “life” en ik vond het schilderij lijstje… combineerde dat al gelijk bij elkaar… vond toen de mooie lichte achtergrond… en even later lagen de puntenslijpsel-waaiers er ook op… bedacht dat een simpele zin wel leuk was… het woord “live” gaan zoeken en gevonden in een mooie bijpassende kleur… het woord “your” zijn stickers op een stuk bruin-tijdschriften-papier… vanmiddag het lijstje dicht gemaakt en met drie verschillende lettertypen de woorden “Just do it” er in geplakt… een vogeltje gevonden… en daarnaast wat bloemen en vlinders…

© foto’s en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers van vandaag 

Reacties

2 Reacties to “Plakken en schrijven dag 03”

  1. Kriebels & Krabbels
    oktober 9th, 2012 @ 16:29

    Is het echt potloodslijpsel??

  2. Aline
    oktober 9th, 2012 @ 23:42

    @Kriebels & Krabbels ja het is echt potlood-slijpsel, ik pakte bij toeval een nieuw potlood, vandaar dat ik iets meer had… en zag gelijk de kleuren en waar ik mee bezig was… en dacht waarom niet… dat ik bij toeval daarna het woord live ook in die kleur vond, was echt super… het woord live heb ik daarna zelf in bruin gemaakt…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.