«
»

Plakken en schrijven dag 01

Geplaatst op vrijdag 5 oktober 2012 | 8 Reacties

Hè hè eindelijk mogen we weer aan de slag de komende tien dagen staat weer in het teken van de “Plak en Schrijf 10 daagse”… natuurlijk start ik dit jaar ook weer met een voorwoord… de plaatjes van de dames had ik laatst al apart gelegd die komen namelijk uit een folder van een drogist… en tja niets leuker om daar mee te beginnen… anders dan vorig jaar, heb ik een heel jaar de tijd gehad om tijdschriften apart te leggen… en dat heb ik dan ook gedaan, heb er het afgelopen jaar heel wat gekregen, en ben benieuwd wat er allemaal in staat, dat ik deze week creatief kan (her)-gebruiken…

Net als vorig jaar ga ik weer voor een dubbele pagina per dag… dus elke dag zal ik vier pagina’s vullen en dus uiteindelijk twee foto’s maken… ben vandaag vrij simpel begonnen, en eigenlijk wel heel erg leuk om te vermelden is dat ik het zelfde reclame tijdschrift gebruikt heb als vorig jaar… dus bij deze bedankt Bon ‘A part, jullie helpen me dit jaar wederom op weg om van start te gaan… op de rechterpagina zelfs wat zitten tekenen, een takje voor het vogeltje en voelsprieten voor de vlinders…

Helaas ben ik er achter gekomen dat de meeste stiften uitgedroogd zijn… heb ze al maanden niet gebruikt, dus dat is best wel zonde… dus denk dat ik morgen maar even langs de Action moet, om het één en het ander te vervangen… maar goed laat ik jullie daar niet mee vermoeien…

© foto’s en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers van vandaag 

Reacties

8 Reacties to “Plakken en schrijven dag 01”

 1. Voetje
  oktober 5th, 2012 @ 21:18

  Je hebt er weer iets mooi van gemaakt!

 2. Kriebels & Krabbels
  oktober 6th, 2012 @ 14:48

  Wat heerlijk om weer te plakken en schrijven. Het zijn weer echte Aline pagina’s geworden. In de stijl die er vorig jaar ook was. Leuk!

 3. Ellen
  oktober 6th, 2012 @ 15:05

  Aline! Hee, je bent er ook weer. Mooi, we ontmoetten elkaar vorig jaar ook al dankszij P&S
  (niet te verwarren met het Engelse peper en zout). Ik zie dat je je flink liet gaan Smile deze eerste ronde. Veel kleur en details, flitsend geheel. Fijn dat je goed gespaard hebt qua materiaal. Tot de volgende ronde! Groetjes, Ellen

 4. Aline
  oktober 6th, 2012 @ 20:56

  @Voetje dank je wel…

 5. Aline
  oktober 6th, 2012 @ 20:57

  @Kriebels & Krabbels het is inderdaad heerlijk om weer te mogen doen… Wink

 6. Aline
  oktober 6th, 2012 @ 20:58

  @Ellen, ja ik ga er helemaal voor… waarbij ik wederom het schrijven weer heel erg belangrijk vind in het geheel… En inderdaad leuk je weer terug te zien, kom zo even bij je spieken wat je er van gemaakt hebt…

 7. Wendy
  oktober 7th, 2012 @ 11:44

  wat een leuke pagina’s met de dames erop. Zowel de getekende als de foto’s. Bij mij moet het schrijven nog wat meer komen maar deze geven mij weer nieuwe ideetjes.

 8. Aline
  oktober 7th, 2012 @ 19:29

  @Wendy dank je wel, en graag gedaan, heb erg terug gekeken naar vorig jaar, wat ik toen gedaan heb… en me daardoor laten inspireren…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.