«
»

Lekkernijen fotograferen

Geplaatst op maandag 8 oktober 2012 | 8 Reacties


© foto Aline
Vanmiddag foto’s wezen maken bij de bakkerij die mij onlangs twee gratis gebakjes gaf… en dat heb ik geweten, ben thuis gekomen met ruim 380 foto’s… dus ik mag flink werken om daar de mooiste uit te halen… zodat hij alle foto’s voor zijn website kan gebruiken… daarnaast binnenkort nog wat foto’s in de bakkerij zelf maken… en als dank een banketstaaf, een zak met gevuld speculaas en een zakje chocolaatjes meegekregen… dus dat wordt smullen de komende paar dagen…

Reacties

8 Reacties to “Lekkernijen fotograferen”

 1. Erika
  oktober 9th, 2012 @ 07:10

  Het ziet er lekker uit, maar loop er altijd netjes aan voorbij ( lactose allergie) al heb ik wel een heel fijn receptje ontdekt hoe ik tarwevrij en lactose vrij speculaas kan brouwen, dat staat wel binnenkort op de agenda.
  Als je eigenlijk nooit koekjes eet is dat feest minstens net zo groot als een gebakje Smile
  Suc6 met uitzoeken, als ze er allemaal zo aantrekkelijk opstaan als deze taart, heeft de man straks een super pagina.

 2. Aline
  oktober 9th, 2012 @ 10:24

  @Erica het is een grote klus, maar ik heb vele extra foto’s gemaakt… nu de juiste nog uitzoeken, bewerken en op juist formaat maken…

 3. Jaartal
  oktober 9th, 2012 @ 10:54

  Leuke actie zo zeg!

 4. Aline
  oktober 9th, 2012 @ 10:57

  @Jaartal dat heet elkaar helpen… Wink

 5. Debbie
  oktober 9th, 2012 @ 22:07

  Wat leuk dat je daar foto,s heb kunnen maken, en mooi kan hij de foto,s straks gebruiken voor zijn site.

 6. Aline
  oktober 9th, 2012 @ 23:43

  @Debbie, ik wist al dat hij met een nieuwe site bezig was… het is alleen behoorlijk wat werk…

 7. Minoesjka
  oktober 12th, 2012 @ 19:44

  Nou, wat ik hier op de foto ziet ziet er erg smakelijk uit kan ik wel zeggen!!
  Met jou foto’s lijkt het me niet vreemd als deze bakker meer clandizie gaat krijgen.

 8. Aline
  oktober 13th, 2012 @ 15:03

  @Minoesjka het is alleen wel een hele klus om het uit te zoeken… en ja ik hoop het voor hem…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.