«
»

Vlissingen 001

Geplaatst op vrijdag 7 september 2012 | 2 Reacties

 
Met de auto naar Vlissingen gereden, besloten dat het toch net iets te ver was om met de fiets te doen… begonnen met een wandeling over de boulevard, lekker uitwaaien… en helemaal doorgelopen tot in de stad… daar wat winkeltjes gaan bekijken en zelfs wat kleding gekocht… drie stuks voor 15 euro is een leuke deal, vooral als één van de kledingstukken een lange witte rok is… wat verse jus d’orange gedronken op een terras… en daarna nog even de markt over, die ontdekte wij op het moment dat we al op de terugweg naar de auto waren… dus besloten we nog even de markt over te wandelen, en daarna naar terug te rijden, en nog even wat boodschappen te doen…

Reacties

2 Reacties to “Vlissingen 001”

 1. Caroline
  september 20th, 2012 @ 20:52

  Leuke stad vlissingen, ben in mijn vakantie ook geweest. Volgens mij hebben we toen gegeten in het restaurant wat je op de foto lins-onder hebt staan!

  Liefs!!

 2. Aline
  september 20th, 2012 @ 23:06

  @Caroline, wat een toeval heb maar een paar foto’s gemaakt… en inderdaad een leuke stad…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.