«
»

Rondje fietsen 027 en 028

Geplaatst op donderdag 6 september 2012 | 2 Reacties

lengte 4,29 km

Vanmiddag na de lunch was het dan zover, we gaan weer een weekend weg, ditmaal niet zo heel erg duur… want we gaan namelijk een paar dagen in het huis van mijn schoonouders zitten, die zelf een lang weekend naar Limburg zijn… voordeel is dat daar al twee fietsen staan en die hebben we gelijk gebruikt, door even naar de supermarkt te fietsen… weer thuis gelijk gaan eten, bakplaten, we hebben afbak stokbrood, kruidenboter, wat salade, en natuurlijk een paar stukjes vlees… na het eten nog even op de fiets naar de stad, en op bezoek bij zwager en schoonzus…

lengte 5,89 km

Reacties

2 Reacties to “Rondje fietsen 027 en 028”

 1. erika
  september 16th, 2012 @ 18:55

  maar wel fijn,je bent er wel even echt uit toch.
  En daar gaat het om.

 2. Aline
  september 16th, 2012 @ 18:59

  @Erika, ik loop wel een beetje achter hoor, dit was vorig weekend al, en ja we hebben erg genoten, en super goed weer gehad…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.