«
»

Gorichem

Geplaatst op zondag 23 september 2012 | 2 Reacties


Na het fietsen maar even de laptop erbij gepakt, op zoek naar een plaats waar het koopzondag is… en zo kwamen we uit in Gorichem… en dus reden we daarnaar toe, wat rondgelopen en we bleken niet de enige te zijn… aangezien we de lunch overgeslagen hadden hebben we een kop warme chocolade melk met een warme appelflap gedaan… en na anderhalf uur lopen, begon het uiteindelijk iets harder te regenen… en hadden wij het wel weer gezien, en reden we terug naar hotel… waar we nog even gezeten hebben, voor we Zaltbommel in zijn gegaan om ergens te gaan eten… en dat werd uiteindelijk de Argentijn, waar we heerlijk hebben zitten smullen… dat betekent nog één nacht in het hotel, morgen nog eenmaal genieten van het ontbijtbuffet… en daarna weer terug naar huis…

© foto’s Aline

Reacties

2 Reacties to “Gorichem”

  1. Wendy
    oktober 5th, 2012 @ 08:52

    Gezellig bij mij in de buurt. Smile

  2. Aline
    oktober 5th, 2012 @ 16:55

    @Wendy, haha dat wist ik niet… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.