«
»

Weekendje Groningen

Geplaatst op vrijdag 24 augustus 2012 | 4 Reacties

© foto internet

Tijdens de fietsrit eerder vandaag, bedachten we dat het net zo makkelijk was om vandaag alvast naar Groningen te rijden… want we hebben voor zaterdagmiddag een afspraak staan… om ons nieuwe nichtje te aanschouwen, en felicitaties en cadeautjes mee te brengen… dus halverwege de rit besloten om terug naar huis te gaan… thuis gelijk geen rond neuzen op het internet, en bij Weekendjeweg.nl is het ons uiteindelijk gelukt…

© foto internet

Het was niet makkelijk, want Groningen blijkt vrij duur te zijn… maar toen we eenmaal alles hotels bekeken hadden… namen wij het besluit om in te gaan op het mystery voorstel… dat bekent dat je niet weet in welk van de viersterren hotels je geboekt wordt, dat krijg je pas te lezen als je al betaald hebt… voordelig is het wel, want het scheelde bijna 50 euro (in ons voordeel), door voor dit voorstel te kiezen… en heb ook nog een cadeaubon ingewisseld van 15 euro (het spaarsysteem van weekendje weg)…

Reacties

4 Reacties to “Weekendje Groningen”

 1. Polkadotflying
  augustus 31st, 2012 @ 18:17

  Ziet eruit als een goede keus!

 2. Caroline
  september 1st, 2012 @ 16:04

  Ben benieuwd of het een goede keus is geweest. Lijkt me wel erg leuk z’on mystery voorstel!

  Liefs!!

 3. Aline
  september 2nd, 2012 @ 16:55

  @Polkadotflying inderdaad een goede keus…

 4. Aline
  september 2nd, 2012 @ 17:03

  @Caroline het scheelde 50 euro met rechtstreeks boeken in het hotel waar we heen wilden… maar die we veel te duur vonden… bleek trouwens dat er vorig weekend veel te doen was, waardoor de meeste hotels vol zaten, en de prijs is daar natuurlijk op afgesteld… dus ja het was een hele goede keuze… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.