«
»

Salsa De Bruijn-Bonel 002

Geplaatst op zaterdag 4 augustus 2012 | Geen reacties

Vorige maand was ik voor het eerst sinds tijden naar De Bruijn-Bonel in Alkmaar geweest… en dat was zeer goed bevallen, dus zijn we daar weer wezen kijken, samen met Ria dit keer, die er ook al jaren niet geweest was… avond begon weer met een workshop… dit maal stond Street Salsa op het programma, en het lijkt veel op salso solo… dus weer heel wat passen van jaren geleden op gepakt… daarna ging de avond verder met dansen… en stond ik eigenlijk best veel op de dansvloer… kwam weer mensen tegen die ik al jaren niet gezien had… waaronder de persoon die de workshop gaf… en heb ik vanavond eindelijk weer eens de Zouk kunnen dansen, met niemand minder dan mijn dansleraar zelf… die ik al een jaar of vijf niet gezien had… we hebben ons goed vermaakt, en veel gedanst… was pas om 2.30 uur thuis dus dat spreekt eigenlijk voor zichzelf…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.