«
»

Rondje fietsen 022

Geplaatst op zaterdag 25 augustus 2012 | Geen reacties

lengte 22,19 km

Vanmorgen naar het ontbijt gevraagd of ze nog fietsen te huur hadden… en we hadden geluk, die waren er… dus dat betekent dat we de auto bij het hotel laten staan… en op de fiets naar de stad zijn gegaan… om daar eerst twee uur rond te wandelen en te lunchen… daarna zijn we een fietstocht van even ruim 20 km gaan fietsen… en dat ging een stuk makkelijker dan in Rotterdam, hier stonden meer borden met nummers, dus we stippelden een leuke toch uit en schreven de nummers op die we moesten volgen… helaas de laatste 1,5 km moeten lopen, want mijn fiets begaf het… maar terug gekomen bij het hotel kregen we gelijk een andere fiets en wat te drinken voor de schrik (er was namelijk wat van de fiets afgebroken, en daarna was de fiets vastgelopen)… daarnaast werd mijn fietshuur geschrapt, omdat wij namelijk zo lief waren om de fiets wel terug te brengen… en hem niet te laten staan in de stad…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.