«
»

Rondje fietsen 020

Geplaatst op donderdag 23 augustus 2012 | Geen reacties

lengte 13,43 km

Even naar de Bruna en Pearl in de stad… besloten met de nieuwe fietsen langs het water te gaan… waar we gelijk getraceerd werden op een onderzeeër en een helikopter, zag er best cool uit… jammer genoeg hadden we tegen wind, dus wilden we even bij Ria langs maar die was er niet helaas… dus maar doorgereden naar de fietsenmaker… mijn stuur iets hoger laten zetten (heb van de week mijn zadel laten aanpassen), en Pascal liet zijn stuur wat lager zetten, en ook zijn zadel werd vastgezet… daarna de stad in gegaan, mijn lenzen opgehaald, en daarna naar de Bruna voor een papierversnipperaar en het pakketje voor Pascal, dat gisteren precies in dat ene kwartier bezorgd werd, dat we net allebei niet thuis waren… en daarna naar huis gefietst…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.