«
»

Rollerskaten 002

Geplaatst op vrijdag 3 augustus 2012 | 2 Reacties

Aangezien het mooi weer is nog even een rondje door het park gegaan… blijft toch nog even wennen, die zware schoenen met wieltjes aan je voeten… maar het ging best lekker, op hier een daar een stuk slecht pad na…

3o minuten – 1,94 km – 406 kcal

Reacties

2 Reacties to “Rollerskaten 002”

  1. Gerda Bergma
    augustus 5th, 2012 @ 16:53

    Stoer! Ik hou wel van schaatsen, maar skaten… Dat lijkt me doodeng. Vooral als je valt, dan geeft het wegdek niet mee. Op het ijs glij je nog even… (Ja, ik val regelmatig hahaha). Fijne zondag nog!

  2. Aline
    augustus 5th, 2012 @ 17:01

    @Gerda ben nog nooit gevallen, al zijn er wel eens momenten dat ik mijn evenwicht soms moet zoeken… en schaatsen eh tja dat doe ik dan weer niet…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.