«
»

Wii Zumba fitness 2

Geplaatst op maandag 23 juli 2012 | Geen reacties

Vanmiddag nog even een rondje stad gedaan, terug naar de M&S waar ik nog twee witte leggings gekocht heb… even binnengelopen bij C&A en ik heb mijn tweede jurk gescoord, een maatje 48 (yeah)… nog even langs de drogist, pearl en bij dixons toch maar even gaan navragen hoe groot die riem is die bij de Wii Zumba zit… en nadat ik zag dat ik die met gemak aan kan, besloten om Wii Zumba fitness 2 te kopen (als het heel leuk is dan komt 1 er ook nog wel)… dus naast de Wii Active een nieuwe uitdaging om thuis te doen… Daarna nog even naar de Action gereden, en daar wat leuke nagels gevonden voor heel erg weinig… alle nagels zitten er voor 2 keer in, en dat voor 69 cent per pakje… dus de volgende keer dat ik mijn nagels doe, heb ik slechts 35 cent uitgegeven…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.