«
»

Rondje fietsen 014

Geplaatst op woensdag 25 juli 2012 | Geen reacties

lengte 61,14 km

Mooi weer, en dat is maar goed ook want vandaag staat een rondje fietsen op Texel op onze planning… om 9.30 uur de boot net aan gehaald, en dat kwam meer omdat het zo druk was… besloten wat plaatsen rechts op het eiland te bezoeken… en bij beiden waren we eigenlijk eerder dan wij verwacht hadden… om 11.30 uur al wat zitten eten, op een bankje in the middle of… en toen zagen we dat we nog maar 12 km bij De Cocksdorp vandaan waren… dus besloten daar ook nog even heen te rijden… daar verder zitten lunchen, en even later een sanitaire stop gemaakt en wat gedronken… even naar de vuurtoren gereden, en toen moesten we terug naar het restaurant waar wij wat gedronken hadden… en toen begon de terug weg, of te wel door de duinen tot aan de Koog, en daarna door de bossen… onderweg nog een ijsje gegeten, en we haalden de boot van 15.00 uur nog net…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.