«
»

Rondje fietsen 013

Geplaatst op zondag 22 juli 2012 | Geen reacties

lengte 49,11 km

Mooi weer dus dat betekent tijd om te gaan fietsen, we zouden eerst naar Texel, maar dat hebben we verzet… dus even een kaart gepakt en besloten dat we het eerste stuk wat zouden gaan zigzaggen… bij Anna Paulowna de kaart erbij gepakt, besloten dat we aan de andere kant wilde fietsen… en dat we naar Oude Sluis zouden gaan… daar besloten dat we niet verder zouden gaan, maar terug zouden gaan door ’t Zand, alwaar we even een ijsje gegeten hebben, en een plaspauze hadden… vervolgens naar De Groote Keeten… besloten terug door Juliandorp, zelfde route als afgelopen vrijdagavond… alleen dan de andere kant op, daar nog even wat gedronken op een bankje en een bekende tegen gekomen… en daarna de kano-route genoten, en de kortste route naar huis…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.