«
»

Rollerskaten 001

Geplaatst op woensdag 25 juli 2012 | 2 Reacties

Het was even zoeken, dacht dat ze op zolder stonden maar dat bleek niet waar te zijn… mijn rollerskates stonden achter het luik op de kamer… al duurde het wel de hele zolder afzoeken eer we daar achter waren… daarna met de fiets naar Quelderduyn gereden, om daar voor het eerst sinds 2002 weer te gaan skaten (had het in 2003 geprobeerd, maar toen viel het vies tegen)… In eerste instantie vond ik het behoorlijk moeilijk om de slag te pakken te krijgen… dus heb ik Pascal laten kijken of hij het wat vond, maar die was met een paar minuten al klaar… daarna de skates nog een keer aangedaan… en toen ging het gelijk al een stuk beter… de fiets naar een ander plek gebracht… en vandaar een rondje gaan skaten, terwijl Pascal op zijn fiets meeging… het gaat nog niet zoals het gaan moet, maar voor een eerste keer ben ik best tevreden

3o minuten – 1,6 km – 406 kcal

Update 24/7 : Saskia meld net op facebook dat ze na de vakantie graag een keer samen wil skaten, ze heeft ze ook ergens staan, maar vond het niet zo leuk om het alleen te doen…

Reacties

2 Reacties to “Rollerskaten 001”

 1. Debbie
  juli 27th, 2012 @ 16:21

  Brrrr enge dingen hihi… Vond het zo leuk dus dacht jaren geleden een cursus te doen. Binnen vond ik het geweldig, tot we naar buiten gingen. Nee heb het daarna nooit meer gedaan. Denk dat rolschaatsen beter weg gelegd is voor mij. Maar je vind niet veel meer van die dingen, en als je ze vind zijn ze echt wel heel duur.

  Leuk voor je dat er na de vakantie iemand met je meegaat, is altijd leuker dan alleen.

 2. Aline
  juli 27th, 2012 @ 23:06

  @Debbie ik heb ook gewoon rollerskates met vier wieltjes, zoals je vroeger ook had… ik durfde het namelijk niet aan om die andere te kopen, jaren geleden… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.