«
»

Nieuwe opdrachten Dinszin en W.o.W.

Geplaatst op dinsdag 24 juli 2012 | 2 Reacties

Aangezien het vakantie tijd is, en ik op dit moment regelmatig aan het overwerken ben en het op dinsdag dus vrij druk heb… daarnaast de animo wat afgenomen is, heb ik besloten dat de Dinszin en de WoW met vakantie gaan… zij zullen beiden weer terug komen in week 37, of te wel op dinsdag 11 en woensdag 12 september… tot die tijd geen nieuwe opdrachten, maar je kan altijd nog één van de oudere opdrachten erbij pakken en deze vervullen…

Reacties

2 Reacties to “Nieuwe opdrachten Dinszin en W.o.W.”

 1. Ria
  juli 25th, 2012 @ 10:49

  geniet lekker van de vrijheid en we zien dinszin en wow in september weer.
  groetjes,Ria Big Smile

 2. Aline
  juli 25th, 2012 @ 23:34

  @Ria dank je wel, en ik geniet zeker… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.