«
»

Postcodeloterij bloemetje

Geplaatst op donderdag 7 juni 2012 | 4 Reacties

Een paar weken geleden mocht ik bijna huis aan huis de post bezorgen in mijn wijken en in een invalwijk… en ik bracht niet zomaar een enveloppe langs, nee ik bracht cadeaubonnen voor de Postcodeloterij… zij delen namelijk aan iedereen een elftal oranje bloemen uit… en er stonden twee keer drie dagen op om deze op te halen… echter vorige weekend waren we er niet, dus leek het mij verstandig om ze deze week op te halen dus ben ik vanmiddag even de bon in gaan wisselen…

Reacties

4 Reacties to “Postcodeloterij bloemetje”

 1. Wendy
  juni 10th, 2012 @ 21:08

  Het waren toch niet alleen oranje bloemen? Bij ons stonden er allerlei kleuren. Rood, oranje, donker roze, licht roze, etc…

 2. Aline
  juni 10th, 2012 @ 21:27

  @Wendy de postcodeloterij had echt oranje bloemen letterlijk erop staan… maar hier stonden ook allerlei kleuren, ik wilde speciaal de oranje hebben… Wink

 3. Frans54
  juni 10th, 2012 @ 21:57

  Ik heb ook voor oranje gekozen. Niet vanwege EK, voetbal oid maar omdat ik dat gewoon een mooie kleur vindt.

  (OT: Als ik naar de data van je logjes kijk komt je feed wat onregelmatig binnen? Had WoW en Dinszin deze week ook al gemist, ik ga kijken wat ik er nog van kan maken)

 4. Aline
  juni 10th, 2012 @ 22:01

  @Frans54 dat is mijn schuld, heb de hele week niets aan mijn blog gedaan (door overwerken en een zere bovenarm)… en ben pas sinds vanmiddag alle logjes aan het maken… (en heb de data daarbij aangepast)…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.