«
»

Keukenraam

Geplaatst op woensdag 27 juni 2012 | 2 Reacties

Vorig jaar toen ik bezig was met het schilderen achter, merkte ik al dat het niet goed zat bij het keukenraam… de latten waren te kort, en er zat een behoorlijk gat in het hout, kennelijk is het steeds te nat geweest… daarnaast was het enkel glas, en daardoor dus gehorig en vrij koud als we stonden af te wassen… dus de hoogste tijd om even wat foto’s te maken van hoe het eruit zag… en gelijk ook even van binnen naar buiten… dan kan je zien dat we nu ook tegen ons nieuwe dakterras aankijken… kortom we kunnen er alleen maar op vooruit gaan…

Een uur later dan afgesproken kwam de klusjes man… deze ging daarna gelijk aan de slag… eerst slopen, en daarna weer opbouwen… en vanmiddag om 14.30 uur was hij klaar… en zaten er dus weer twee ramen in… en was de bovenkant dicht, dus we zien vanuit huis niet meer de zijkant van het dakterras… daarnaast is er een rooster ingekomen…en is de vensterbank een klein beetje naar beneden gegaan… de ramen zelf zijn iets groter, doordat de bovenkant toch al dicht moest… kortom nu kan ik het buiten af gaan schilderen (moet boven op het dakterras ook nog aan de slag)… en hier binnen dien ik ook verder te gaan met schilderen… al moet ik daar eerst nog even nadenken over een kleur…

© foto’s Aline

Reacties

2 Reacties to “Keukenraam”

 1. Ria
  juni 28th, 2012 @ 01:25

  Als het huis helemaal af is laat je het ons dan zien? We kennen het nu een beetje en die dubbele raam is mooi ,ook die brede vensterbank.
  Groetjes, Ria Big Smile

 2. Aline
  juni 28th, 2012 @ 23:14

  @Ria, een eigen huis is helaas nooit af, daar zal altijd wat aan gedaan moeten worden…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.