«
»

Fotoclub FWG Den Helder 86

Geplaatst op dinsdag 5 juni 2012 | Geen reacties

De avond waar wij, de leden van de modelgroep naar toe gewerkt hebben die was vanavond… dit jaar hebben we met een wervingsavond voor modellen gehad, een technische avond waarbij we geleerd hebben om de opzetflitser los van je camera te gebruiken… een fotoshoot met één model om technieken uit te leggen… en twee fotoshoots met meerdere modellen en fotografen op locatie… daarnaast zijn velen van ons ook nog één op één met fotoshoots bezig geweest… kortom vanavond mochten we laten zien aan de anderen wat we zoal gedaan hebben het afgelopen seizoen…

En komende vrijdagavond laten we de foto’s aan de modellen zien…

© foto’s Aline (aanklikbaar voor groter formaat)

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.