«
»

Extra wijken

Geplaatst op maandag 25 juni 2012 | Geen reacties

De afgelopen weken, plaats ik nogal onregelmatig mijn logjes… en dat komt doordat ik al vijf en halve week flink wat extra wijken erbij heb… het begon met een wijk voor een week, vanwege vakantie… toen werd er iemand ziek en nam ik twee weken lang twee wijken over… echter ze heeft zich voor één van deze wijken nog steeds niet beter gemeld (ze heeft 3 wijken, en kennelijk is het nog iets teveel voor haar)… dus de afgelopen tweeënhalve week heb ik nog steeds die andere wijk van haar… plus ik heb nog een wijk, ook al tweeënhalve week want er was iemand gestopt, en ze hadden een nieuwe vervanger, echter deze was met vakantie… en vandaag werd bekend, dat deze persoon een andere baan heeft opeens, en toch niet de wijk overneemt… kortom op maandagmiddag en donderdagmiddag ben veel bezig met het sorteren… en de hele dinsdag en vrijdag ben ik de post aan het bezorgen… en de overige vrije tijd wordt momenteel veel gebruikt om te sporten… maar volgens mij is dat wel duidelijk, door de logjes die daarover regelmatig op dit blog voorbij komen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.