«
»

Dakkapel 005

Geplaatst op maandag 11 juni 2012 | 2 Reacties

Vanmorgen was het dan zover, de schilder kwam terug met hulp… ondanks dat ervoor vandaag regen voorspeld werd, hebben we tot nu toe nog geen drup gehad en dat is maar goed ook… vanmorgen zijn ze gaan vullen, en hebben ze de beide zijkanten geschuurd… daardoor lijkt het net alsof het dakkapel nieuw is… dat had ik vorig jaar ook achter gedaan met ons dakterras (de voorkant van onze woning en de achterkant gaan steeds meer op elkaar lijken)…

Vanmiddag kwamen ze terug hebben ze alles in de grondverf gezet… de openslaande ramen zijn nu dus grijs… en de rest is roze van kleur… het moet nu 48 uur drogen, dus woensdagmiddag gaat hij weer verder… en hij zal dan ook het grote raam opnieuw van een kitlaag voorzien, want die blijkt niet echt goed meer aanwezig te zijn… we kunnen het beter maar gelijk goed doen… dus ik kijk uit naar woensdagmiddag wanneer deze klus als het goed is af gaat raken…

(ps: was dakkapel 003 en dakkapel 004 vergeten te maken, dus bij deze nog even er tussen gezet, met de foto’s) 

© foto’s Aline

Reacties

2 Reacties to “Dakkapel 005”

  1. frank
    juli 31st, 2012 @ 09:21

    hallo. jullie dakkapel ziet er mooi uit. ik had een vraagje over de zijkant van jullie dakkapel, daar zit geen lood maar een goot onder de pannen waar kan ik die goten bestellen ik ben namelijk ook een dakkapel aan het plaatsen, grt frank

  2. Aline
    juli 31st, 2012 @ 16:57

    @Frank, dit dakkapel is al jaren oud (zat er al op toen ik het huis kocht) en is nu dus alleen geschilderd en opgeschuurd… sorry kan je dus niet helpen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.