«
»

Dakgoot, zijkant en dak 006

Geplaatst op woensdag 13 juni 2012 | Geen reacties

En toen vergaten ze de steiger af te ruimen gisteren… en leek het er vandaag ook nog even op dat de steiger er nog even zou staan… maar opeens waren ze daar dan toch met vier man sterk… alleen ze waren wat aan het rouwdouwen… iets waar ik niet zo van hou, en dat blijkt van ze hebben mijn houten balustrade beschadigd… en dat heb ik dan ook gelijk gemeld aan ze… de klusmannen komen er van de week even naar kijken (op kosten van de steigerbouwer)…

En hier dan een foto van de nieuwe zijkant… en dat ziet er echt een heel stuk beter uit… de goot strak in het verf… alle hout netjes vervangen, dus het ziet er top uit aan deze kant… en dat betekent tevens dat ik zelf weer aan de bak moet… er moet namelijk nog eenmaal afgelakt worden, en hier en daar nog even wat verf weg gehaald worden van de zijkanten… dus nog even wat schuren, dakterras is dus bijna helemaal af… nog even twee leuke plantenbakken en iets van lichtjes… en dan kunnen we volop genieten…

© foto’s Aline

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.