«
»

Dakgoot, zijkant en dak 005

Geplaatst op maandag 11 juni 2012 | 4 Reacties

Ook aan de achterkant van ons huis kwamen de klusmannen het nog even afmaken vanmorgen… dat wil zeggen, ze hebben de goot en de onderkant opgeschuurd en afgeschilderd… en het is helemaal strak afgewerkt nu… en vanmiddag kwam de dakdekker, nog even afmaken waar hij vrijdag niet meer aan toekwam… morgen wordt de steiger weggehaald door de steigerbouwers… en dat bekent morgen foto’s zonder steiger… en dat ik verder kan met schilderen boven… want ik heb het vorig jaar maar één keer kunnen schilderen, en dat moet echt nog een keer… want het was niet helemaal dekkend… daarnaast zijn er hier en daar wat klodders verf op het hout gekomen en zal ik nog wat planken gaan schuren…

© foto Aline

Reacties

4 Reacties to “Dakgoot, zijkant en dak 005”

 1. goodknight
  juni 11th, 2012 @ 23:33

  …leuke klus als het af is…

 2. Caroline
  juni 12th, 2012 @ 21:08

  Ziet er weer mooi uit! Op die steiger na dan Wink

  Liefs

 3. Aline
  juni 12th, 2012 @ 23:45

  @Goodknight zeker leuk als het af is…

 4. Aline
  juni 12th, 2012 @ 23:46

  @Caroline, helaas zijn ze die vandaag niet komen afbreken, en staat deze er dus nog…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.