«
»

Roos en Paul III

Geplaatst op dinsdag 1 mei 2012 | 2 Reacties

“Dat is lang geleden dat jullie hier waren”, was het eerste dat haar moeder tegen ze zei. “Ja, mam, dat weten we maar we hebben een druk leven, en dat weet jij ook”, begroete Roos haar moeder. Gezellig, dacht Paul daar gaan we weer, het is ook altijd hetzelfde als hij hier was. Hij had het gevoel niet welkom te zijn, en toch werd er steeds gevraagd waarom ze zo weinig kwamen. De manier waarop Roos en haar moeder altijd kibbelde over de kleinste dingen. Hij ergerde zich er nu al aan, en dan had hij het nog niet eens over de nieuwe vriend van haar moeder. Ongelofelijk, geen idee waar ze deze nu weer gevonden had, maar eigenlijk was dat de reden dat ze zo weinig hier kwamen. Bang voor al die mannen die er in het leven van zijn schoonmoeder waren.

(wordt vervolgd)

© Aline

Geschreven voor Dinszin, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

2 Reacties to “Roos en Paul III”

 1. די מריו
  mei 1st, 2012 @ 22:40

  Schoonmoeders…..

  Love As Always
  Di Mario

 2. Aline
  mei 1st, 2012 @ 23:37

  @Di Mario, zoiets ja… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.