«
»

Rondje fietsen 010

Geplaatst op maandag 28 mei 2012 | 2 Reacties

lengte 50,11 km

Vanmorgen besloten een rondje om het Amstelmeer te gaan doen… en toen werd het middag, na de lunch (en de afwas) zouden we weggaan, echter de zon besloot op dat moment ook even weg te gaan, nou ja er waren wat wolken voor de zon geschoven… even getwijfeld… maar daarna toch besloten dat we het zouden wagen… we waren Den Helder nog niet uit, of we hadden de zon alweer gevonden… en de hele tijd bij ons gehouden, het meeste ging voor de wind, mede dankzij de dijken… en het ging eigenlijk wel heel erg snel… en toen besloten we dus op een bord te kijken, zo’n bord waar alle knooppunten en routes op staan… en daar besloten we dat we anders naar huis zouden gaan dus door naar Wieringerwaard, vandaar naar Anna Paulowna en via Breezand weer terug naar huis…

Reacties

2 Reacties to “Rondje fietsen 010”

  1. Blewbird
    mei 29th, 2012 @ 20:48

    Je bent ook langs Nieuwesluis gekomen, een prachtige plek (op ongeveer 28 km).

  2. Aline
    mei 30th, 2012 @ 14:33

    @Blewbird daar zijn we inderdaad ook langs gekomen, neem aan dat jij dat plaatsje goed kent?..

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.