«
»

Rondje fietsen 004

Geplaatst op maandag 7 mei 2012 | Geen reacties


lengte 64,53 km

We wisten al snel dat maandag de beste dag van de week zou worden, qua weer dan… en we hadden een fietsroute gekocht van het gebied… en de grootste route was 44 km, en deze tocht hadden we gepland staan voor vandaag… geweldig mooi weer en we zijn een paar uur zoet geweest… we hebben ontzettend genoten van het uitzicht, het weer, de vele plaatsjes waar we door kwamen… en met name van Giethoorn, waar we van het ene bruggetje naar het andere bruggetje gingen… Pascal heeft onderweg zelfs twee maal een panorama foto weten te maken met zijn mobiel… we hebben op een gegeven moment de route veranderd… en zijn afgebogen naar Steenwijk, om vandaar via een stuk bos terug naar het huisje te keren… helaas ging er iets mis met mijn app, en werd de kaart ergens in dat bos erop gezet… dus hebben we van deze dag helaas twee kaarten, in plaats van één…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.