«
»

Niets gaat zo als het gaat…

Geplaatst op dinsdag 15 mei 2012 | 4 Reacties

Wilde ik vanavond gaan bloggen, mijn pc zelfs al aangezet, en toen hadden we opeens bezoek. Niet op gerekend, dus ik blijf echt even achter de feiten aan lopen. Daarnaast mijn telefoon laten vallen vanmorgen, en deze is behoorlijk beschadigd. Dus mag ik morgen even naar de winkel om te kijken wat daar aan te doen is. Enige positieve is dat ik kan melden is dat ik morgenavond een salsaparty heb (tot 1.30 extra lang een keer), morgenochtend voor het eerst ga zwemmen (want heb bijna geen post) en morgenmiddag echt even de sportschool in duik. Want donderdag is het Hemelvaart en gaat sporten niet door, hoeft ik niet te werken, en heb ik niets gepland staan.

Wat de Dinszin en WOW betreft die gaan volgende week weer van start, want wil graag eerst even mijn weekje vakantie bloggen… dus even een korte breek, volgende week staan ze er beiden weer…

Reacties

4 Reacties to “Niets gaat zo als het gaat…”

 1. Wendy
  mei 16th, 2012 @ 22:56

  Balen zeg, van je telefoon.

 2. staart
  mei 18th, 2012 @ 11:51

  Keep it cool!

 3. Aline
  mei 19th, 2012 @ 16:13

  @Wendy yep, dat was inderdaad even balen, glas stuk, maar is al gefixt… Wink

 4. Aline
  mei 19th, 2012 @ 16:14

  @Staart haha, echt wel… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.