«
»

Helemaal bij

Geplaatst op zondag 20 mei 2012 | 6 Reacties

Had dus in de vakantie een schrift meegenomen, en dat als een vakantiedagboek bij gehouden… en daar van de week de foto’s van gemaakt, dacht dat het veel sneller zou zijn dan alles typen… maar foto’s bewerken tot juiste formaat, blijkt echt wel wat tijd in te gaan zitten… vooral als het 31 foto’s betreft, daarnaast nog wat fiets-kaartjes gemaakt, instagram foto’s bij elkaar gezet… kortom er was behoorlijk wat werk te verrichten om mijn vakantie week te doen verslaan (en de week er na)… wat betekent dat er op dit moment in een paar uur tijd, schrik niet 30 logjes verschenen zijn op dit blog, waarvan de meeste in de categorie vakantie te vinden zijn… deze heb ik allen op de juiste data terug gezet… en ik heb bij de laatste berichten er even 30 neer gezet om te laten zien, zodat men eventueel gelijk kan doorklikken… ik heb de meeste niet op twitter en facebook geplaatst, omdat ik er vanuit ga dat iedereen anders gek wordt van me… echter als je mijn feed volgt kan het zijn dat die inderdaad even op hol slaat… en dan is het nu tijd om te gaan slapen want het is al laat genoeg…

Reacties

6 Reacties to “Helemaal bij”

 1. deborah
  mei 20th, 2012 @ 10:12

  Sinds enkele jaren houden wij ook een vakantielog bij. Van iedere dag maak ik een samenvatting en plaats daar wat foto’s bij. Aan het einde van de vakantie printen we het uit en wordt het in de “vakantieverslagenmap” geplaatst. Leuk voor later Smile

 2. Aline
  mei 20th, 2012 @ 10:54

  @Deborah dat is inderdaad leuk, meestal probeer ik het dus achteraf te doen… maar vaak lukt het niet, dus dacht doe het nu gelijk tijdens de vakantie…

 3. Grietje
  mei 21st, 2012 @ 09:27

  Vakanties zijn voor mij toch altijd killing als het om mijn dagelijkse schrijven en dagelijkse foto gaat. Ik probeer het wel maar …. het lukt maar slecht. Ik werk dus ook altijd de boel bij als ik terug ben. Even heel veel werk maar vooruit, ik wil niks missen (van mijn dagelijkse opdracht dus)

 4. Aline
  mei 22nd, 2012 @ 19:40

  @Grietje, ik wilde het dit keer ook niet laten gaan, dus heb inderdaad veel logjes op één avond gemaakt…

 5. HansDeZwans
  mei 25th, 2012 @ 13:32

  Dat is met alles zo, als je het laat liggen is het achteraf meer werk. Maar nu heb je ze allemaal geplaatst en kun je er voor een tijdje tegen.

 6. Aline
  mei 26th, 2012 @ 19:20

  @Hans, inmiddels ben ik al weer dagen niet online geweest… te druk met werk en het mooie weer wil ik ook niet echt missen… dus mijn dagen zijn zonder pc ingericht… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.