«
»

Fotoclub FWG Modelgroep 008

Geplaatst op woensdag 23 mei 2012 | Geen reacties

Vorige maand voelde ik me ’s avonds niet zo lekker, dus besloot ik lekker op de bank te blijven… dit keer dus maar eens kijken op het grote scherm (lees beamer) hoe mijn foto’s eruit zouden zien… hen een hele middag doorgehaald, en een behoorlijke hoeveelheid foto’s om te bekijken… echter we bleken met zijn vijven, en geen van allen had een sleutel, nu konden we die wel ophalen, maar we hadden ook nog een ander probleem, geen van ons werkt normaal met de pc of de beamer… dus veel hadden we niet kunnen doen… kortom de avond wordt naar volgende week doorgeschoven (dag wordt nog bepaald)… dus met een kwartier konden we weer naar huis… want de eerste dinsdag van juni hebben wij namelijk onze presentatie van de Modelgroep…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.