«
»

AnMaCreatief 006-3

Geplaatst op donderdag 31 mei 2012 | 4 Reacties

De uitdaging:

 per challenge mag je maximaal 3 creaties plaatsen

Mijn uitwerking:

Het bedenken van de laatste kaart vond ik iets lastiger, en toen vond ik een achtergrond embossing mal… wilde iets met het kanten lint doen, welke ik in Wolvega gekocht heb… een witte rechthoekige kaart, daarop een stuk geel inlegvel, deze heb ik eerst geëmbost, behalve de linker onderhoek, want ik wist al dat daar een plaatje zou komen…  het kanten lint erop geplakt, en toen miste ik nog steeds iets… en toen bedacht ik dat een rand erom heen ook wel een sjiek effect zou kunnen geven… daarna het plaatje in 3D uitgewerkt, waardoor zij weer voor de gouden rand uitkwam… maar dat gaf het weer een speciaal effect…

© foto en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, AnMaCreatief challenge 8

Reacties

4 Reacties to “AnMaCreatief 006-3”

 1. Helen/Creamieke
  mei 31st, 2012 @ 08:22

  En wederom een prachtig kaartje. Heel leuk dat je deze maand weer 3 x hebt meegedaan aan onze challenge bij Anmacreatief. We hopen je volgende maand ook weer zo vaak te mogen begroeten. Groetjes, Helen

 2. Aline
  mei 31st, 2012 @ 12:00

  @Helen dank je wel, hangt af van de opdracht… Wink

 3. Anne-Marije
  mei 31st, 2012 @ 21:13

  Ik vind deze kaart ook super geworden. Ze zijn alle 3 heel anders, maar hebben allemaal wel iets bijzonders. Top gedaan!
  Wat leuk dat je deze maand weer 3 keer mee hebt gedaan met de AnMaCreatief challenge. We hopen je volgende maand ook weer te zien…
  xxx Anne-Marije

 4. Aline
  mei 31st, 2012 @ 23:18

  @Anne-Marije wilde dit een keer een serie die bij elkaar zou horen, en daarnaast moesten ze toch verschillende zijn, door andere technieken en andere kleuren en vormen te gebruiken kwam ik een heel eind… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.