«
»

WOT 014: Toekomstmuziek

Geplaatst op donderdag 12 april 2012 | 4 Reacties

Het woord deze week is toekomstmuziek… en dat sluit eigenlijk goed aan bij de vorige twee onderwerpen van de wot… want over een aantal maanden (lees jaren), dan kan ik alles in mijn kledingkast gaan vervangen… ben erg benieuwd of het me gaat lukken om terug te gaan naar 78 kilo… ik doe op dit moment mijn stinkende best door veel tijd in de sportschool door te brengen… de tijd zal het leren, voor nu is het voorlopig allemaal toekomstmuziek

© Aline

Geschreven voor WOT (write on thursday), ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

4 Reacties to “WOT 014: Toekomstmuziek”

 1. Ruud
  april 13th, 2012 @ 11:17

  Lieve, jouw inspanning is de investering waard. En je kunt niet eens wachten met vernieuwen tot je het streefgewicht hebt bereikt (want daaraan twijfel ik niet!). Tussendoor gaan ook dingen niet passen, en dan mag jij jezelf verwennen! Met nieuwe, dan passende, kleren. Dat is helemaal niet zo’n verre toekomstmuziek!

 2. Carel
  april 13th, 2012 @ 16:39

  succes! En vast gaan sparen voor die nieuwe garderobe

 3. Aline
  april 14th, 2012 @ 23:00

  @Ruud dank je wel, maar voor nu is er in eerste instantie een vermeerdering, komt door spieren opbouw, wat nodig is om strak in het vel te blijven… het demotiverend even, maar ga inderdaad wel door…

 4. Aline
  april 14th, 2012 @ 23:01

  @Carel dank je wel, ga mijn best doen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.