«
»

Rondje fietsen 001

Geplaatst op maandag 30 april 2012 | 4 Reacties

lengte 25,94 km

Aangezien het mooi weer was vandaag zijn we vanmiddag even een rondje gaan fietsen… en dat kwam goed uit, kon ik mooi de app van runkeeper.com uittesten… heb de app wel steeds uitgezet als we ergens stilstonden, en dat was voornamelijk zodat ik foto’s kon maken voor op istagram… en het werkt, naast dat alle informatie per kilometer is opgeslagen, is er ook nog eens een leuke kaart gemaakt met de route die wij gefietst hebben… en die kan je bekijken door op de link te klikken die ik onder de map verborgen heb…

Reacties

4 Reacties to “Rondje fietsen 001”

 1. Jaartal
  april 30th, 2012 @ 21:18

  leuke app!!!

 2. Aline
  april 30th, 2012 @ 21:38

  @Jaartal, dat vind ik ook, hou al mijn activiteiten erin bij… sinds kort worden mijn fitness activiteiten door een andere site bij gehouden en erbij gezet… maar dit zo met een kaartje is wel heel erg gaaf…

 3. די מריו
  april 30th, 2012 @ 22:30

  Je hebt er een mooi ritje opzitten hoor. Lekker zo langs het water.

  Love AS Always
  Di Mario

 4. Aline
  april 30th, 2012 @ 22:58

  @Di Mario, dat eerste stuk langs het water hadden we wind mee… en eigenlijk ging dat wel heel erg lekker… achteraf hadden we nog één afslag verder gewild, maar we wisten dat we tegenwind gingen krijgen, en voor de eerste keer fietsen dit jaar, was dit mooi zat…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.