«
»

Fotoclub FWG Den Helder 81

Geplaatst op dinsdag 10 april 2012 | Geen reacties

Vanavond een gastspreker op de club,  fotograaf Kees Looijesteijn uit Anna Paulowna… hij maakt zelf prachtige foto’s welke je het beste even op zijn site kan gaan bekijken… maar waar hij vanavond voor kwam was niet het tonen van zijn eigen werk… maar een presentatie geven over  het thema “Wat is er hedendaags aan hedendaagse fotografie?”… wat vrij uniek bleek te zijn toen ik hem na afloop even sprak… aangezien hij deze tot nu toe, eenmaal in de bibliotheek heeft gegeven, en eenmaal bij zijn eigen fotoclub… kortom allerlei verschillende kunst stromingen heeft hij naast de fotografie stromingen gelegd… om te kijken wat de overeenkomsten en de verschillen zijn… een leuke leerzame avond, met een andere kijk op de fotografie en de schilderkunst…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.