«
»

Foto Irissen 09

Geplaatst op zondag 1 april 2012 | 4 Reacties

1 april 2012 © foto Aline

En zo ziet het er dus van dichtbij uit… nog steeds wel mooi natuurlijk, maar had wel gehoopt dat de bloemen langer dan een week zouden staan… heb vandaag de bos al weg gedaan… dus ik heb wat op voor gewerkt dit keer, om een serie van veertien dagen te krijgen…

Reacties

4 Reacties to “Foto Irissen 09”

 1. Rardo
  april 3rd, 2012 @ 07:27

  Ook deze vind ik weer erg mooi. Tja, irissen staan nooit zo erg lang, is ook mijn ervaring. Maar, ook verschrompeld en verdroogd zijn ze nog er fotogeniek hoor, althans dat vind Ik, bij mij gaan ze veel later de prullenbak in. Smile Smile

 2. Aline
  april 4th, 2012 @ 00:52

  @Rardo best wel jammer hoor dat ze maar 5 dagen staan… had er toch net even iets meer van verwacht, maar gelukkig hebben we de foto’s nog… Wink

 3. minoesjka
  april 5th, 2012 @ 19:31

  O, dit is ook een mooie foto zeg!! Normaal kijk je niet meer zo bewust naar bloemen die verwelkt zijn, maar als ik deze zie, denk ik : MOOI!

 4. Aline
  april 5th, 2012 @ 23:21

  @Minoesjka deze vind ik inderdaad ook erg mooi…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.