«
»

Dakkapel 001

Geplaatst op vrijdag 6 april 2012 | 2 Reacties

Vorige week besloten dat ons dakkapel toch geschilderd moet worden… echter wij hebben beide hoogtevrees en op een ladder klimmen en zo hoog gaan staan zien we dus niet zitten… over 3 of 4 jaar willen we deze dakkapel vergoten en een kunststof met dubbel glas terug plaatsen… maar de staat van het dakkapel is niet zo best, en die gaat niet eens 2 jaar meer mee… dus vandaar dat we toch maar besloten hebben het te laten schilderen…

Een schilder hoefden we niet te zoeken, want de buurvrouw heeft haar huis pas laten schilderen… en deze wilde het bij ons wel komen doen… vanmorgen belde hij op, want de klus waar hij bezig was, die zou met een uur klaar zijn, of hij bij ons al mocht beginnen… dus vanmiddag zijn ze begonnen met schuren… echter het zit niet echt mee, want het raam is dus niet te repareren… ze zouden het opvullen, vooral omdat ze weten dat wij over een aantal jaar laten vervangen… maar helaas er zal een timmerman aan te pas moeten komen… maar als het goed gaat kan het glas gewoon overgezet worden… voor nu kunnen ze niet veel doen… dus ze waren met tien minuten alweer weg…

© foto’s Aline

Reacties

2 Reacties to “Dakkapel 001”

 1. Di Mario
  april 9th, 2012 @ 22:45

  Dat is niet verrot, dat zijn ventelatiegaten…

  Love As Always
  Di Mario

 2. Aline
  april 9th, 2012 @ 22:48

  @Di Mario ja maar dat is wel een ventilatie gat naar onze slaapkamer… en die hebben we liever niet… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.