«
»

Calorieën verbranden

Geplaatst op zondag 15 april 2012 | 2 Reacties

Om dat ik soms niet helemaal weet hoeveel calorieën ik verbrand, ben ik op het internet gaan zoeken en heb daar een hele handige site gevonden… daardoor weet ik wat Zumba, Sh’bam en Salsa doen… mooie is dat het berekend wordt op mijn gewicht… de cardio apparaten geven het wel aan, dus die gegevens noteer ik normaal van de apparaten zelf… en loop dan ook altijd met pen en papier in de sportschool, want ik gewoon weten wat ik er allemaal voor doe, en waar ik straks wat aan kan veranderen…

Naast alle tijd die ik doorbreng in de sportschool, ben ik van plan om in de ochtend nog wat baantjes in het zwembad door te gaan brengen… iets van twee of drie keer per week een uur… vroeger zwom ik erg veel, heb zelfs wedstrijd zwemmen gedaan, dus bewegen in het water is zeker niet nieuw… dus lijkt me een leuke aanvulling op wat we nu al allemaal doen… en met een uurtje banen trekken kan ik per keer 710 kcal verbranden… daarnaast gezien dat als ik een 25 baden kaart neem, betaal ik slechts 2 euro 40 per keer, in plaats van 3 euro 50 wat een los kaartje kost…

Reacties

2 Reacties to “Calorieën verbranden”

 1. jannie
  april 15th, 2012 @ 22:22

  Aline je bent niet meer te stoppen.
  Ik heb wel bewondering voor je.

  Groetjes, Jannie

 2. Aline
  april 15th, 2012 @ 22:47

  @Jannie voorlopig ga ik er 100% voor… wordt straks wel iets minder… maar voor nu is het even aanpoten…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.