«
»

Bijeenkomst buurthuis Viskom

Geplaatst op dinsdag 24 april 2012 | Geen reacties

Onverwachts toch maar naar de bijeenkomst in de Viskom gegaan… dit omdat men het plan heeft om een deel van de speeltuin te gaan slopen, om daar dan een container neer te zetten, welke omgebouwd dient te worden tot een huiskamer… voor de hangjongeren, die zich momenteel buiten de wijk ophouden… de bedoeling van de gemeente is om bij elk buurthuis een eigen plek voor de jongeren te creëren, echter de locatie is volgens ons niet de handigste plek… en na afloop van de bijeenkomst, werd aangegeven dat ze opzoek gaan naar een andere locatie… en dat is fijn, want dan kunnen de allerjongsten lekker blijven spelen in hun speeltuin…

©foto: NoordHollandsDagblad 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.