«
»

AnMaCreatief 005-3

Geplaatst op maandag 30 april 2012 | 4 Reacties

De uitdaging:

 per challenge mag je maximaal 3 creaties plaatsen

Mijn uitwerking:

Mijn derde kaart dit weekend… en volgens mij heb ik hier het thema echt goed te pakken… naast het lint wat ik gister op de kaart gebruikte, bleek ik ook nog van die mooie kartonnen letters te hebben… en zo begon ik met het woord lente, op een licht groene kaart… daaronder een vierkant stuk links en rechts een stuk groen lint erover… in het midden een leuk plaatje uitgewerkt in 3d… afgewerkt met knopen en een paar strikjes onderin en glitterlijm op de drie donkere letters en in de knoopsgaten van de onderste knopen…

© foto en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, AnMaCreatief challenge 7

Reacties

4 Reacties to “AnMaCreatief 005-3”

 1. Anne-Marije
  april 30th, 2012 @ 23:49

  Het is een prachtig lentekaartje!
  Wat gezellig dat je deze maand weer 3 keer mee hebt gedaan met de AnMaCreatief challenge…
  xxx Anne-Marije

 2. jannie
  mei 1st, 2012 @ 09:58

  Aline deze is PRACHTIG!.En nu maar hopen dat het lente wordt.

  Groetjes, Schoonmama

 3. Aline
  mei 1st, 2012 @ 23:29

  @Anne-Marije graag gedaan… was een heel dankbaar onderwerp… Wink

 4. Aline
  mei 1st, 2012 @ 23:29

  @Jannie dat is het toch al?..

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.