«
»

3e fotografie cursus 008

Geplaatst op maandag 16 april 2012 | 2 Reacties

Vanavond was het tijd voor de achtste en dus laatste les een theorie les, en deze was technisch maar wel erg leuk… er werd ingegaan op panorama fotografie en HDR fotografie… beide wil ik echt nog eens in praktijk brengen, want ik heb beide nog nooit gedaan…

Net als de vorige keer wil ik dus aan de slag gaan met wat foto’s maken (met andere woorden ga me zelf huiswerk geven)… naar aanleiding  verschillende dingen uitgelegd werden… en er komt vandaag zelfs nog twee opdrachten bij… test 12: maak een panorama foto, door meerdere foto’s naast elkaar te maken, te overlappen, en plak deze daarna aan elkaar… test 13: maak een foto, maak deze in verschillende belichtingen, en zet de foto met behulp van een programma om naar een HDR foto…

De cursus is nu af, maar zoals je ziet heb ik nogal wat testen te gaan, een aantal heb ik inmiddels uitgevoerd, en deze foto’s zal ik binnenkort plaatsen… een aantal testen heb ik nog niet gemaakt, ook deze zullen ter zijner tijd geplaatst gaan worden…

Reacties

2 Reacties to “3e fotografie cursus 008”

  1. Deborah
    april 18th, 2012 @ 11:49

    Ik ben benieuwd.. Vooral de panorama fotos Smile Wil je mij uitleggen hoe je dat gedaan hebt? Ik weet dat er speciale progjes voor zijn omdat tot een geheel te laten versmelten. Maar dit ook in Photoshop?

  2. Aline
    april 19th, 2012 @ 23:10

    @Deborah zodra ik zo’n foto gemaakt heb, ga ik het ook uitleggen… moet alle opdrachten er nog opzetten… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.