«
»

24 uur van Khadija

Geplaatst op zondag 8 april 2012 | 2 Reacties

Op 17 maart deed Khadija op haar blog een oproep waarin zij aangaf dat ze 24 gastbloggers zocht… deze 24 mensen gaan met zijn allen op 21 april een stukje voor haar blog schrijven… uiteraard heb ik me aangemeld, want het lijkt me heel leuk om hier aan mee te doen… en nu heeft ze de line up bekend gemaakt… ik ben pas om 22.00 uur aan de beurt… en ik kijk er al naar uit, tijdstip komt goed uit, daar ik die dag met de fotoclub op Texel ben, dus zal ik genoeg materiaal hebben om over te schrijven… tenzij we nog een opdracht gaan krijgen…

Reacties

2 Reacties to “24 uur van Khadija”

  1. HansDeZwans
    april 9th, 2012 @ 22:52

    Ik ben benieuwd wat dat gaat geven.

  2. Aline
    april 9th, 2012 @ 23:01

    @Hans 24 verschillende bijdragen, en verder ben ik ook benieuwd… vind het wel een heel leuk initiatief… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.