«
»

Sportschool 002

Geplaatst op zaterdag 24 maart 2012 | Geen reacties

Gistermiddag werd ik gebeld, dat ik nogmaals gratis een keer mocht komen sporten bij Basic Fit, kennelijk had de medewerkster die ik al jaren ken geregeld dat ik nogmaals mocht komen… verteld dat ik daar wel gebruik van wilde maken… en zo stapte ik vanmorgen om 10.15 uur naar binnen bij de sportschool… waar ik de bevestiging op mijn smartphone liet zien, zoals in de e-mail stond, en ben ik in eerste instantie even gaan praten… een abonnement is voor minimaal 1 jaar, daarna is het per maand opzegbaar… betaling is vooraf, helaas is af en toe een maand niet sporten zonder betalen niet toegestaan… en dat in de Marine stad, waar velen soms een aantal maanden niet kunnen komen sporten… maar goed we weten even iets meer, en daarna ben ik aan de slag gegaan…

Dit maal gekozen voor de cardio apparaten:
20 minuten fietsen (hometrainer) – 8 km – 130 kcal
15 minuten cross trainer – 0,65 km – 92 kcal
15 minuten roeien (lucht) – 2,373 km  – 119 kcal
15 minuten lopen – 1,23 km – 59 kcal
15 minuten schaatsen – 5,72 km – 223 kcal

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.