«
»

Op de kinderboerderij

Geplaatst op maandag 12 maart 2012 | 4 Reacties

Zondagmorgen, en toen ze het gordijn open schoof gaf ze ruimte aan een paar zonnestralen. Mooi dacht ze, dit gaat een heerlijke dag worden om een stukje te fietsen. Om een doel te hebben, besloot ze wat brood, sla en komkommer mee te nemen, voor de dieren in de kinderboederij aan de andere kant van de stad. Het was slechts een ritje van twintig minuten, en al bij de deur werd werd ze gelijk verwelkomd door de geiten. Die hadden natuurlijk allang door dat ze wat lekkers bij haar had. Voor hen had ze wat brood meegenomen, niet te veel, want ze zouden vandaag vast verwend worden. Daarna stond ze even te kijken bij de nieuwe varkens die sinds kort hun onderkomen hier gevonden hadden. Er was zelfs een wedstrijd uitgeschreven om namen voor deze twee te bedenken. Wellicht schoot haar iets te binnen, ze kon gewoon via de website meedoen, lekker makkelijk. Van de varkens langs de konijnen, en vandaar naar de schapen, de koeien en de herten. Nog even een kleine fietstocht erachter aan, en ze had haar dag weer goed besteed.

© Aline

Geschreven voor Photo Monday, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

4 Reacties to “Op de kinderboerderij”

 1. Marja
  maart 13th, 2012 @ 08:33

  Lief hè?

 2. Chantal
  maart 13th, 2012 @ 08:38

  ik zou de collage liever in kleur zien…

 3. Aline
  maart 13th, 2012 @ 23:39

  @Marja het is deels te vinden hier in Den Helder, in de Helderse Valei, daar hebben we een kinderboerderij, alleen daar mag je niet meer voeren… alleen wat zij hebben staan… zodat ze gezonde voeding binnen krijgen…

 4. Aline
  maart 13th, 2012 @ 23:40

  @Chantal, ik heb hem niet kleur, want ik gebruik alleen zwart-wit foto’s voor de collage… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.