«
»

iCade

Geplaatst op donderdag 15 maart 2012 | 4 Reacties

Op eens bestelde Pascal dinsdagmiddag de iCade… we wisten wel al een tijdje van het bestaan af, en hij heeft zijn spellen er al voor omgebouwd op iPad… maar die zijn door iemand anders getest, kortom hij wilde het toch wel graag zelf zien… en gisteren werd hij al gebracht, dat noemen we nog eens snel… de iCade is een kast met knoppen waarin je je iPad zet… en dan veranderd deze in een arcade kast… uiteraard eerst zijn eigen spel gespeeld… en daarna is hij gaan kijken wat er nog meer te vinden is…Voor we het wisten vonden we allemaal spellen uit de jaren tachtig… die natuurlijk het leukste zijn in zo’n mooie kast… en waren we even net zo verslaafd als toen… echt super om die oude klassiekers weer even te spelen… maar nog leuker is al die geweldige geluiden die er in deze oude games zitten… en dan de kleuren, en de simpelheid waarmee  de spellen gemaakt zijn… kortom de komende dagen zullen we zeker even gaan genieten van de iCade…

Reacties

4 Reacties to “iCade”

 1. Di Mario
  maart 16th, 2012 @ 11:03

  Dat is ouderwets. Dat heb ik ook nog vaak gespeeld.

  Love As Always
  Di mario

 2. Truus
  maart 16th, 2012 @ 16:14

  Een modern jasje met retro-spelletjes dus. Smile

 3. Aline
  maart 18th, 2012 @ 15:59

  @Di Mario heerlijk, al die oude geluiden, herinneringen, en erger de verslaving van deze games… het nog een keertje is erg aanwezig…

 4. Aline
  maart 18th, 2012 @ 15:59

  @Truus, inderdaad maar er is tevens ruimte voor nieuwe games, Pascal zijn games werken ook in deze kast…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.