«
»

Geen VVV en Saturday challenge meer

Geplaatst op zondag 18 maart 2012 | 14 Reacties

Kom er achter dat ik aan het einde van de week steeds wat tijd te kort blijk te hebben en daardoor staan de Vijf van Vrijdag en de Saturdaychallenge vaak veel later dan gepland op het blog, of gewoon helemaal niet, zoals jullie wellicht al gemerkt hebben… het draaien van vijf verschillende challenges is dan ook voor mij niet vol te houden… dus heb ik besloten het zo tegen het weekend wat rustiger aan te doen… elke maandag Photo Monday, dinsdag Dinszin, woensdag Write on Wednesday (W.o.W.) een schrijf uitdaging… en daar laten we het bij…

Kan me dan ook iets meer gaan concentreren op fotografie, ben momenteel bezig met een foto cursus… en de model fotografie vraag ook wat tijd, met name zorgen dat de modellen hun foto’s gaan krijgen… en met het mooie weer dat er aan komt zal er en een grote schoonmaak in huis plaats gaan vinden (heel gek maar dat kriebelt al een paar dagen)… en tevens zal ik verder moeten gaan met het schilderwerk aan ons huis (wat vorig jaar is blijven liggen, omdat het regenseizoen begon)… daarnaast is het gewenst om nog wat te sleutelen aan dit blog… een aantal categorieën zijn nog niet helemaal up to date… en er missen nog behoorlijk wat foto’s, dus er is evengoed genoeg te doen…

Dan komt er nog bij dat ik dit jaar wederom wil gaan kijken of ik iets kan afvallen… in 2010 ben ik al 20 kilo afgevallen… in 2011 nog eens 2 kilo… dat betekent dat er nog steeds een behoorlijk overgewicht is… en ik dit jaar 15 kilo wil af gaan vallen, en daar heb ik de sportschool bij nodig anders gaat het niet lukken… ik moet het met bewegen eraf gaan krijgen, en dat gaat tevens wat tijd kosten… maar het doel is dus om op 15 december 98 kilo te wegen…

Reacties

14 Reacties to “Geen VVV en Saturday challenge meer”

 1. Marja
  maart 18th, 2012 @ 15:33

  Neemt iemand anders de vvv over?
  Sterkte met lijnen en al je andere plannen.

 2. Aline
  maart 18th, 2012 @ 15:40

  @Marja niet dat ik weet, voorlopig stop ik er even mee, kan best zijn dat ik hem van de winter weer van stal haal… maar met de lente en de zomer voor de deur, ligt deze even in de ijskast…

 3. Rianne
  maart 18th, 2012 @ 16:43

  Ik moet eerlijk toegeven dat ik al die challenges nooit las, omdat het er zoveel waren. Daarnaast is je real life natuurlijk belangrijker dan een blog draaiende houden. Succes met het afvallen. Zelf wil ik ook de nodige (ong 30 denk ik) afvallen, maar het is ooh zo moeilijk!!

 4. Aline
  maart 18th, 2012 @ 17:01

  @Rianne, dat is zo ongeveer wat ik nog kwijt wil, maar wist dat 50 kilo in eens te veel zou zijn… dus besloten het in stappen te doen… en te zorgen dat het eraf blijft…

 5. Gelukspoppetje
  maart 18th, 2012 @ 17:21

  Ik hoor het al beredruk (^o^)

  Gelukkig maar dan verveel jij je ook niet.

  Long time nor reactie… van mij.

  Tja beredruk…(-_o)

  hartelijke groeten (*_*)

 6. Aline
  maart 18th, 2012 @ 17:26

  @Gelukspoppetje, ik geloof dat het overal het zelfde is want lees net dat de WWJW ook voor onbepaalde tijd even stopt… heeft volgens mij met de lente te maken… Wink

 7. Gabi
  maart 18th, 2012 @ 23:24

  Iedereen heeft het veel te druk… ik ook…

  We bloggen toch voor ons plezier; het moet niet voelen als “nog een verplichting”.

  Alle goeds met al je plannen Aline!

  Tot nu toe dacht ik dat je een heel slanke den bent trouwens… het is je profielfoto.
  Maar wat ben je dapper met afvallen en ook door lekker open erover te vertellen.
  Ik ben de laatste 3 jaar 12 kilo aangekomen; in de drie jaar daarvoor ook al eens 10.
  Ik was veel te dun en nu voel ik me alweer te mollig… pfffffff… het zit tussen me oren.
  Ik weeg nu 63kg.

  Ach… ik heb besloten mezelf te aanvaarden!
  En dat voelt goed!

  Groetjes,

  Gaabs

 8. Aline
  maart 18th, 2012 @ 23:51

  @Gaas, mijn gewicht zit dan ook puur op mijn heupen, billen, bovenbenen en achterwerk… die 22 kilo die er al af zijn die ben ik aan mijn zijkanten kwijt geraakt (2 beha maten kleiner, de omvang dan) en mijn onderkin is weg, dus tja op de profielfoto is daar natuurlijk niet veel van te zien…

  En 63 kilo ik zou er zo voor tekenen, dat was ik tot mijn 17de ook altijd, en toen stopte ik opeens met sporten, ging 40 uur werken, en ging ook nog eens ’s avonds naar school, 4 avonden… dus niet meer fietsen maar een brommer pakken en dat soort dingen… kortom toen ik 18 werd, woog ik op eens 83 kilo…

 9. Redstar
  maart 19th, 2012 @ 08:15

  Het is ook best veel denk ik. Volgens mij heb jij soms meer dan een blog update op een dag.

 10. Aline
  maart 19th, 2012 @ 11:06

  @Redstar, ik zal altijd wel een paar blogjes per dag blijven maken, maar er zullen nu ook dagen gaan zijn dat ik gewoon even niets doe… en dat moet ook kunnen… Wink

 11. ikanmas
  maart 31st, 2012 @ 22:21

  jameer hier nog een dikertje was 182 lang nu nog 167 met overgewicht
  wat ook komt door medicijn gebruik en ziek zijn . maar goed we vechten door
  jammer dat je stopt met de saterday challenge
  sukses met de sportschool

 12. Aline
  maart 31st, 2012 @ 23:13

  @Ikan Mas, door het vele sporten dat ik nu ga doe, moet ik ergens tijd vandaan halen… en dat heb ik gedaan door deze twee dingen even te laten voor wat het is…

 13. Ria
  april 13th, 2012 @ 20:40

  Hallo Aline. Door mijn ziekte wist ik niet dat je gestopt was met VvV. Geniet van de andere dingen die je doet meisje.Het was wel een leuke uitdaging en ik heb het graag gedaan.
  Succes met afvallen.
  Groetjes ,Ria Big Smile

 14. Aline
  april 14th, 2012 @ 23:14

  @Ria het komt wellicht in de herfst en de winter weer terug… maar voor nu heb ik al moeite om maandag, dinsdag en woensdag de opdrachten te plaatsen… maar die wil ik voorlopig wel door laten gaan…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.