«
»

Fotoclub FWG Den Helder 80

Geplaatst op woensdag 21 maart 2012 | 4 Reacties

De avond waar wij, de leden van de natuurgroep naar toe gewerkt hebben die was gisteravond… allereerst zal ik bekend maken dat we als groep dit keer gewerkt hebben met het thema Rood… vorig jaar hebben we er namelijk voor gekozen om gezamenlijk een serie met zijn allen als groep te maken… het thema van vorig jaar was Dichtbij, en dit maal werd het een kleur, waarbij eigenlijk ingeschat werd dat het veel bloemenfoto’s zouden worden… maar er blijkt veel meer rood te zijn als je goed om je heen kijkt… ik heb voor deze serie twee foto’s aangeleverd en deze zijn beide op genomen in de serie…

Zoals jullie al hadden kunnen lezen heb ik dit maal een serie samen gemaakt  met iemand anders… ik ben vorig jaar vijf maal in de dierentuin in Emmen geweest, de laatste keer besloot Wout om met mij mee te gaan… en daardoor kwamen we beiden in januari met een vlinder-serie aan bij de natuurgroep… en daarna besloten wij om gezamenlijk één serie te maken… elf foto’s van ons beide, waar mee we een mooie serie van tweeëntwintig foto’s kregen… en de eerste en laatste foto waarop we de titel en de aftiteling hadden waren ook van mij… de eer voor het in elkaar zetten van de uiteindelijk serie en de keuze van de muziek ligt daar en tegen weer bij Wout… nu kan ik de serie niet hier laten zien maar wel mijn foto’s…

© foto’s Aline (aanklikbaar voor groter formaat)

Reacties

4 Reacties to “Fotoclub FWG Den Helder 80”

 1. Marja
  maart 21st, 2012 @ 23:12

  Prachtig.

 2. Aline
  maart 22nd, 2012 @ 09:35

  @Marja dank je wel…

 3. Gabi
  maart 22nd, 2012 @ 19:21

  Zooooo… helemaal te gek!
  Ze zijn echt super Aline.
  Ik vind vlinders fotograferen ook zo mooi maar ook net zo lastig… ze willen nooit zo lang stil zitten als ik zou willen dat ze deden.

  Groetjes maar weer,

  Gabi

 4. Aline
  maart 22nd, 2012 @ 23:50

  @Gabi het is ook niet makkelijk, maar in vlindertuinen speel je eigenlijk een beetje vals, die zijn wat meer gewend aan mensen, en doen gewoon hun ding… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.