«
»

3e fotografie cursus 005

Geplaatst op maandag 19 maart 2012 | 2 Reacties

Vanavond was het tijd voor de vijfde les (we zijn alweer over de helft)… een theorie les, en deze was wederom vrij technisch, maar heb het meeste heb ik al wel eens gehoord dus met al het herhalen van de stof moet het ooit eens blijven hangen bij me… daarnaast was er wat aandacht voor verschillende voorzetten lenzen… en deze had de leraar dan ook bij zich… erg leuk om te zien, en ook de voorbeeld foto’s met de effecten… de volgende twee lessen zullen praktijk lessen zijn…

~ Zondag 25 maart 2012, 9.30-12.00 uur,
praktijk in het park van Quelderduyn

~ Zondag 1 april 2012, 9.30-12.00 uur,
praktijk in het plaatsje Kolhorn

Net als de vorige keer wil ik dus aan de slag gaan met wat foto’s maken (met andere woorden ga me zelf huiswerk geven)… naar aanleiding  verschillende dingen uitgelegd werden… en er komt vandaag slechts één opdracht bij… test 11: foto’s maken met gebruik van polarisatie filter, en zonder, om het verschil te ontdekken…

Reacties

2 Reacties to “3e fotografie cursus 005”

 1. Gabi
  maart 20th, 2012 @ 08:35

  @ Aline,

  Het lijkt me een toffe cursus waaraan je deelneemt en jouw benadering, je dan maar zelf huiswerk op te geven, GOEIE! Vlijtige dame! Grin

  Dat niet altijd alle foto’s lukken zoals men ze bedoeld, tja… dat hoort er bij.
  Hebben we allemaal.

  Bewaar jij ook je mislukte foto’s?
  Ik wel, dan kan ik later vergelijken of ik het de volgende keer ook echt beter heb gedaan.

 2. Aline
  maart 20th, 2012 @ 15:14

  @Gabi een deel van de huiswerk heb ik dan ook al gemaakt, zal die delen op het einde als de cursus klaar is… Wink

  Nee ik bewaar niet alles… daar maak ik teveel foto’s voor…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.