«
»

Write on Wednesday 69

Geplaatst op woensdag 15 februari 2012 | 6 Reacties

Graad

Sinds de verhuizing van een paar maanden geleden, was ze er achter gekomen dat ze belangrijke papieren miste. Ze had geen idee was haar diploma’s gebleven waren, en juist nu had ze die nodig. Morgen had ze een sollicitatie gesprek, en in de brief stond duidelijk dat ze diploma’s en getuigschriften mee moest brengen. De hele dag had ze alles onderste boven gehaald, en nu was ze tot de ontdekking dat ze zelfs haar paspoort nergens kon vinden. Ze had echt geen idee waar ze nog kon zoeken. Dus belde ze met haar moeder, want moeders weten altijd raad. En die gaf haar de tip om na te denken, waarin zat het voor de verhuizing? In welke doos of tas ze het daarna gestopt had en of ze deze doos of tas al uitgepakt had. Haar moeder wist namelijk dat er wat dozen richting de zolder verhuisd waren. Direct na het gesprek rende ze de trap op. Alle dozen die daar stonden maakte ze open. Net op het moment dat ze dacht dat ze geen geluk had, zag ze een doos tegen de muur aan de andere kant staan. Precies de doos die ze nodig had, alles wat ze zocht zat er in, bankzaken, paspoort, buitenlandse munten en papiergeld. Belangrijker haar papieren zaten erin, deze zou ze nodig hebben om te bewijzen dat ze een academische graad heeft. Wat uiteraard één van de vereisten voor de baan is, dus nu maar hopen dat ze alle vragen die ze zouden hebben goed zou beantwoorden.

© Aline

Geschreven voor Write On Wednesday, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

6 Reacties to “Write on Wednesday 69”

 1. Marja
  februari 17th, 2012 @ 09:49

  Ik kan de stress voelen. Wat een paniekmoment.

 2. Di Mario
  februari 17th, 2012 @ 10:23

  Owhhhhh, ik voel de stress door me heenstromen. Pfff, gelukkig heeft ze ze op tijd.

  Love As Always
  Di Mario

 3. minoesjka
  februari 17th, 2012 @ 12:01

  Leuk geschreven, en zo bewijst maar weer eens dat moeders onmisbaar zijn…….. trouwens, ik heb geen graad, maar weet zeker dat mij dit niet zou overkomen Wink

 4. Aline
  februari 19th, 2012 @ 21:35

  @Marja ik moet er niet aan denken…

 5. Aline
  februari 19th, 2012 @ 21:36

  @Di Mario inderdaad precies op tijd…

 6. Aline
  februari 19th, 2012 @ 21:47

  @Minoesjka ga er vanuit dat het mij ook nimmer zou gebeuren, ach ja zo zie je maar een ieder kan wel eens verstrooid zijn…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.